Catalogus

Actie i.v.m. Corona: 5 voor de prijs van 1


Wil jij graag geïnspireerd voor de klas blijven staan? Maak dan nu gebruik van onze speciale aanbieding in verband met Corona en ontvang toegang tot alle e-learnings, voor de prijs van 1!
EUR 98,00
Bestellen

Eigenaarschap


Het vergroten van eigenaarschap bij leerlingen levert veel op in de klas; uit onderzoek blijkt dat het bijdraagt aan een positiever zelfbeeld en leidt tot betere leerresultaten! Wil jij weten wat jij kunt doen om leerlingen gericht te laten groeien in hun eigenaarschap in jouw klas?  In deze e-learning ontvang je praktische handvaten voor een concreet plan om eigenaarschap in jouw klas te vergroten. Als je de hele training hebt doorlopen, ontvang je een certificaat! De e-learning kun je een jaar lang onbeperkt volgen, waar en wanneer je wilt, de training gaat telkens verder precies daar waar je gestopt bent. Deze training duurt ongeveer 4 uur.
EUR 49,00
Bestellen

Executieve Functies


In deze training leer je over de verschillende executieve functies en weet je hoe je gericht de executieve functies in jouw klas kunt stimuleren.
EUR 98,00
Bestellen

Groepsvorming


Hoe komt het toch dat de ene groep een hechte en positieve groep wordt en de andere groep de klik maar niet lijkt te vinden? Ben je benieuwd naar welke invloed jij als leraar op het groepsvormingsproces hebt? Wil je weten wat jij bewust kan bijdragen aan het creëren van die hechte en positieve groep? In deze training ga je hier alles over te weet komen! Je leert welke fasen een groep doorloopt in het groepsvormingsproces, te bepalen in welke fase jouw groep zich bevindt met behulp van een sociogram en observaties en wat je als leerkracht kunt doen om jouw groep in haar specifieke fase te ondersteunen.   Kortom een training met theorie en praktische tools en tips.
EUR 98,00
Bestellen

Instructievaardigheden


In deze training leer je waar een goede instructie uit bestaat. Je krijgt zicht op de huidige situatie in jouw groep en op wat je verbeterpunten zijn. Daarnaast krijg je praktische tips voor het geven van een goede instructie en aan het einde heb je geoefend met het geven van die instructie.
EUR 98,00
Bestellen

Kindgesprekken voeren


Als leerkracht kom je verschillende leerlingen tegen die om een eigen aanpak vragen. Soms weet je niet wat de beste aanpak is. De leerling weet dit wel! Door deze e-learning te volgen, leer je hoe je een effectief kindgesprek voert waarbij je leerlingen kan laten meedenken over de aanpak. Je leert kindgesprekken te voeren op handelingsgerichte en oplossingsgerichte wijze. Aan het eind van deze e-learning heb je het gesprek tot in de puntjes voorbereid! Deze e-learning kan je deze een jaar lang onbeperkt volgen waar en wanneer je maar wil, daarnaast ontvang je een certificaat. Deze training duurt ongeveer 12 uur.
EUR 98,00
Bestellen