Catalogus

Eigenaarschap


Het vergroten van eigenaarschap bij leerlingen levert veel op in de klas; uit onderzoek blijkt dat het bijdraagt aan een positiever zelfbeeld en leidt tot betere leerresultaten! Wil jij weten wat jij kunt doen om leerlingen gericht te laten groeien in hun eigenaarschap in jouw klas?  In deze e-learning ontvang je praktische handvaten voor een concreet plan om eigenaarschap in jouw klas te vergroten. Als je de hele training hebt doorlopen, ontvang je een certificaat! De e-learning kun je een jaar lang onbeperkt volgen, waar en wanneer je wilt, de training gaat telkens verder precies daar waar je gestopt bent. Deze training duurt ongeveer 4 uur.
EUR 45,00
Bestellen

Groepsvorming


Hoe komt het toch? De ene groep is een hechte en positieve groep, de andere groep lijkt die klik maar niet te vinden. En, nog belangrijker: welke invloed heb jij als leerkracht hier op? Wat kun jij bewust bijdragen aan het creëren van die hechte en positieve groep? In deze training ga je hier verder op in. Je leert in elk geval: - Welke fasen een groep doorloopt in het groepsvormingsproces. - Te bepalen in welke fase jouw groep zich bevindt met behulp van een sociogram en observaties. - Wat je als leerkracht kunt doen om jouw groep in haar specifieke fase te ondersteunen. Aan het eind van de training ontvang je een certificaat. Deze training duurt ongeveer 12 uur.
EUR 96,00
Bestellen

Kindgesprekken voeren


Als leerkracht kom je verschillende leerlingen tegen die om een eigen aanpak vragen. Soms weet je niet wat de beste aanpak is. De leerling weet dit wel! Door deze e-learning te volgen, leer je hoe je een effectief kindgesprek voert waarbij je leerlingen kan laten meedenken over de aanpak. Je leert kindgesprekken te voeren op handelingsgerichte en oplossingsgerichte wijze. Aan het eind van deze e-learning heb je het gesprek tot in de puntjes voorbereid! Deze e-learning kan je deze een jaar lang onbeperkt volgen waar en wanneer je maar wil, daarnaast ontvang je een certificaat. Deze training duurt ongeveer 12 uur.
EUR 96,00
Bestellen